Spisa i ny skepnad från den 19/1

Skribent admin

Spisa matbar

Det händer mycket på Spisa just nu. Från den 19 januari så kommer Spisa matbar att få en ännu tydligare inriktning mot just matbar. Vi kommer utöka antalet obokningsbara platser och göra restaurangen ännu mer tillgänglig.

 

Spisa är kärlek

Vi älskar att se vänner mötas runt ett bord med förförande smaker på fat och i glas. Tapas, pintxos, mezze, finger food, snacks, tilltugg, ja alla kulturer har sitt namn för små godsaker som det är lätt att umgås kring. På Spisa har vi valt att kalla det för snacks, inspirationen kommer från de varmare områdena runt medelhavet. Snacksen skall kunna ätas utan bestick och går bra att dela med sina vänner. Även vår a la carte kommer att präglas av kryddor och smaksättningar som andas värme och spänning.

 

Spisa är för dig

Vår tanke är att du skall få njuta på ditt sätt under ditt besök hos oss. Vi rekommenderar att du börjar med lite snacks och därefter fortsätter på det lite större rätterna. Det viktigaste är att du gör som du vill, för ibland vill man ha en helkväll med massor med rätter och vissa dagar kanske man nöjer sig med några snacks och ett glas vin. Valet är ditt och Spisa är för dig.

Skriv en kommentar