I dag firar vi en ny meny på SPISA!

Skribent admin

I dag byter vi meny.
Vad sägs om pizza från Provence med getost, valnötter och päron? Eller kanske Côte de boeuf a la Bordelaise, en sås från Bordeaux som görs med benmärg, vin, smör och schalottenlök. Ricottagnocchin serveras nu med Karljohansvamp och pecorino romano.
Och till dessert har vi nu en härlig chokladtarte, underbart gott med dessertvin från Rivesaltes till!

Vi vill även slå ett slag för vårt koncept Hela Bordet där våra kockar komponerar en färdig meny åt er. Den kan ni beställa antingen som en 3-rätters meny, 5-rätters meny eller en 7-rätters meny. Vi utlovar underbart goda maträtter av samma kaliber som på den övriga menyn.

Välkommen in att Spisa!

Kommentarer

  1. Anna Lena Mayor Ekeblad 24 september, 2013

    Det låter fullkomligt ljuvligt alltihop! Jag räknar dagarna tills jag ska komma och testa … Tio, nio, åtta. Nej det är hela 17 dagar kvar till den 11:e. Ses då!

  2. Heléne Billing Lord 25 september, 2013

    Hej
    Vi var där igår och åt tre-rätters. Så fantastiskt gott har jag nästan aldrig ätit. Kommer tillbaka.
    Mvh
    En granne

    • admin 28 oktober, 2013

      Tack så mycket. Vad kul att ni var nöjda. På återseende!

Skriv en kommentar